Tarieven

Een eerste gesprek (intake) van circa dertig minuten is gratis.
Voor een gesprek van circa zestig minuten met een kind, jongere of ouder / verzorger wordt € 50,00 in rekening gebracht. Je kunt ervoor kiezen om contant te betalen of per rekening. Je ontvangt altijd een factuur. Als betalingstermijn hanteert Leerkwadraat OK 14 dagen. In een aantal gevallen is de factuur te declareren bij je zorgverzekering.

Tot 24 uur voor de afspraak kun je een afspraak zonder kosten annuleren. Als je binnen 24 uur annuleert, wordt de helft van het te factureren bedrag in rekening gebracht.

Voor gesprekken op een school of bij je thuis, worden ook transportkosten (€ 0,19 per kilometer) gerekend. Voor gesprekken met mentoren, een intern begeleider of met leden van een door de school ingesteld zorgteam, rekenen we € 60,00 per uur.

Werkwijze

Na het intakegesprek maak ik in overleg met ouder(s) / verzorger(s), kind of jongere een helder stappenplan. Iedereen weet dan waar hij/zij aan toe is. Na enkele (2/3) bijeenkomsten en na afloop van de begeleiding (meestal 6-8 ontmoetingen) evalueer ik zowel het proces als het resultaat. Feedback op mijn manier van werken integreer ik graag in mijn handelen.